Školení
Školení pro interní auditory potravinářských podniků
Obsah a přínos kurzu:
Předmětem kurzu jsou specifické znalosti pro interní auditory v potravinářských podnicích, bez ohledu na uplatňovaný systém řízení (ISO 9001, ISO 22000, HACCP, IFS, BRC). Správně provedený interní audit je činnost, která má významný dopad na výrobní náklady, konečnou cenu výrobků a image organizace. Znalosti interního auditora vyžadují orientaci v legislativě, privátních normách, mikrobiologii, toxikologii, hygieny a technologie. Cílem kurzu je proto poskytnout účastníkům potřebné informace k problémovým situacím při provádění interního auditu a natrénovat specifické auditní techniky.
Úspěšným absolventům kurzu je vystaveno Osvědčení, potvrzující absolvování školení. Školení je určené pro výrobce potravin, pro pracovníky na pozicích manažerů, představitelů vedení a interních auditorů.
Registrační formulář (Školení pro interní auditory potravinářských podniků)
Školení systémů bezpečnosti potravin ISO 22000
pořádání týdenního školení systémů bezpečnosti potravin ISO 22000 (oficiální školení schválené IRCA – International Register for Certificated Auditors).
Registrační formulář (Školení systémů bezpečnosti potravin ISO 22000)
Značení potravin dle požadavků nařízení 1169/2011
Obsah a přínos kurzu:
Výklad jednotlivých požadavků nařízení 1169/2011 a příklady značení potravin. Způsoby uvádění výživových hodnot (výpočet a zaokrouhlování výživových hodnot a povolených odchylek). Změny zákona o potravinách v souvislosti s nařízení 1169/2011. Školení je určené pro výrobce potravin, pro pracovníky na pozicích manažerů kvality, pracovníků odpovědných za označování potravin. Úspěšným absolventům kurzu je vystaveno Osvědčení, potvrzující absolvování školení. Školení je určené pro výrobce potravin, pro pracovníky na pozicích manažerů, představitelů vedení a interních auditorů.
Registrační formulář (Značení potravin dle požadavků nařízení 1169/2011)
Krizové řízení v oblasti bezpečnosti potravin
školení pro management potravinářských podniků – krizové řízení v oblasti bezpečnosti potravin
Registrační formulář (Krizové řízení v oblasti bezpečnosti potravin)
Školení pro certifikační auditory a vrcholový management v oblasti bezpečnosti potravin (dvoudenní)
2 Days Official BRC Food Course – BRC Global Standard for Food Safety, version 7 – for New BRC Food auditors
Dvoudenni oficiální kurs – BRC Global Standard for Food Safety, verze 7 – pro nové BRC potravinářské auditory
Registrační formulář (Školení pro certifikační auditory a vrcholový management v oblasti bezpečnosti potravin (dvoudenní))
Školení pro certifikační auditory a vrcholový management v oblasti bezpečnosti potravin (dvoudenní)
2 Days Official BRC Food Course – Conversion 6-7 for Auditors – for auditors already qualified for version 6
Dvoudenni oficiální kurs – Rekvalifikační školelní verze 6-7 – pro stávající audtory verze 6
Registrační formulář (Školení pro certifikační auditory a vrcholový management v oblasti bezpečnosti potravin (dvoudenní))
Školení pro certifikační auditory a vrcholový management v oblasti bezpečnosti potravin (pětidenní)
5 Days Official BRC Food Course – Third Party Auditor – for new third party food auditors
Pětidenní oficiální kurs – Auditoři třetí strany – pro nové potravinářské auditory třetí strany
Registrační formulář (Školení pro certifikační auditory a vrcholový management v oblasti bezpečnosti potravin (pětidenní))
Praktická mikrobiologie pro výrobce potravin (26. 01. 2016)
Cílem školení je získání informací, týkajících se:
- obecných základů mikrobiologie pro potravináře
- alimentárních onemocnění způsobených nežádoucími mikroorganismy
- typů nežádoucích mikroorganismů v jednotlivých typech potravin
- typů parazitů ohrožujících zdravotní nezávadnost potravin
- hygieny a mikrobiologie
- technologie čištění, typy dezinfekce
- principů úchovy potravin
- přehledu právních předpisů z oblasti mikrobiologie a hygieny
Termín školení: úterý 26.1.2016 od 9:00 hodin
Místo školení: Bohemia Certification s.r.o., Opletalova 1418/23, 110 00 Praha 1 – 3. patro
Školitel: Ing. Pavla Humpolíková, CSc.
Účastnický poplatek: 4.500 Kč bez DPH / účastník
V průběhu školení účastníci obdrží:
- základní studijní materiály
- osvědčení o účasti na školení